Home Blog Intercitybus App: de mobiele bus vergelijk

Intercitybus App: de mobiele bus vergelijk

U bent onderweg en wilt spontaan weten, wanneer en waar een Intercitybus rijdt? Hoe kunt u snel een eenvoudig de beste bus vergelijk starten? De Vergelijk laat U weten welke halte het dichtstbij U in de buurt is een welke Intercity bus rit het goedkoopste is. Probeer de Intercitybus App van busradar.nl op uw mobiel.

 

Informatie mobiel ontvangen en onderweg boeken

Handig en altijd actueel begeleid U de Intercitybus App van Busradar.nl. Met een zoek in de App kunt u mobiel de passende Intercitybusrit zoeken en een goedkope busreis boeken. De Intercitybus App kunt U gratis downloaden in de im Google Play Store für iOs und Android. De App is niet alleen vergrijgbaar in verschillende taalen, maar heeft ook excellente evaluaties in de Google Play Store.

Wat kann de Intercitybus App van busradar.nl?

De Busradar Intercity-App helpt U, mobiel alle Intercity bus verbindingen en ritten te vergelijken. Daardoor heeft U met de Intercitybus-App op uw smartphone of tablet stets alle Intercitybus haltes in uw omgeving en kunt alle prijzen, vertrektijden een reisduur op een kijk vergelijken. Heeft U de passende busrit gevonden, kunt U via de Intercitybus-App meteen de Intercitybusverbindingen bij de Intercitybusaanbieder boeken. De Intercitybus App is niet allen voor het zoeken en vergelijken van Intercitybussen extrem handig: ook carpool en ritten met de trein kunt U vergelijken.

 

   

Aangemaakt op 18-9-2015
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×