Home Widget

Hier vind u een busradar plugin. Busradar biedt nu een gratis plugin,dat bezoekers een snelle introductie geeft voor het zoeken van verbindingen voor lange afstands bussen en treinen. Voor het integreren in uw website, moet u een kort HTML block in de Code van uw Site inbouwen. In dit artikel vindt u meer informatie over verschillende afwijkingsmogelijkheden.

 

Zo ziet het plugin uit


null

Bouw het volgende blok  op uw website in:

<iframe style="border:0;overflow:hidden;" src="https://www.busradar.nl/plugins/zoek/" height="190" width="360"></iframe><br/><a target="_blank" href="https://www.busradar.nl"><img alt="Een service van busradar.nl" style="margin-top:5px;" src="https://www.busradar.nl/images/logo-powered.nl-nl.png" /></a>

Afwijkende mogelijkheden

Facultatief kunt u het vertrekpunt, de datum, de bestemming en een accent kleur kiezen. Voor het vertrekpunt, gebruik de parameter from, voor de bestemming to, voor het datum when, en voor het aantal passagiers gebruik de parameter passengers. Voor de accent kleur, gebruik de parameter color en kies de  juiste kleur als hexcode.

Voorbeeld

src="https://www.busradar.nl/plugins/zoek/?from=Amsterdam&to=Londen&when=01.08.2016&color=FF7C00"

Van Amsterdam naar Londen op 08/01/2016 in de accent kleur orange

src="https://www.busradar.nl/plugins/zoek/?to=Amsterdam&color=31B404"

Van Amsterdam in de accent kleur groen

Vragen?

Heeft u problemen of vragen over integreren van  de plugin? Vraag in het forum of schrijf ons een email aan info@busradar.nl.

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×